Monday, November 10, 2008

Roisin in the dress I specially designed for her






This is definetly my dream come true...This is the dress I've especially designed for Roisin. I was listening to Overpowered while drawing the whole collection but this dress really felt like her,the colors, the fabric... so I've named it 'Roisin'.I offered it to her and when she told me she loved it and offered to try it on so I could see how it suited her I was overwhelmed with happines and gratitude.
As you can all see she is superb, gorgeous and I felt so proud and fulfilled.

13 comments:

Vlad Gabriela - Maria said...

FELICITARI! chiar ai dat lovitura cu asta! ma bucur ca le vei face salopete fetelor, de asemenea o frumoasa creatie. Mult mult succes, dear Corina xoxo

cosmofever said...

Este superba rochia! Felicitari!

Anonymous said...

Esti foarte taree! Si oricum hainutele sunt super, asa ca nu ma asteptam sa fie altfel. Everybody loves them :) Kises.

Corina Vladescu said...

Gabriela, Cosmo, Andra va multumesc mult mult pentru apreciere. Comentariile voastre ma bucura enorm si le astept mereu cu mare placere. va poop

Andreea said...

girl u rock la faza asta, desi te felicit tarziu. jos palaria si la mai mareeeeeeeeeeeeee!!!!! pe cand madonna :P?

Corina Vladescu said...

Deea te pooop mult dragutza mea

Anonymous said...

Amazing! I would kill for this dress and I'm not even kidding! Iti taie rasuflarea - nu stiu unde ai gasit materialul, dar e fantastic, la fel silueta. Am descoperit de curand blogul tau si am rams cu gura cascata - I mean esti mult mai tare decat majoritatea "designerilor consacrati" de la noi, haine care te lasa masaca: originale, foarte bine croite, viziune coerenta, preturi rezonabile (don't get me wrong, your clothes seem expensive)!You're definetly first on my list of romanian fashion talents! I'll make sure to visit the store you have your line in!
a big fan

Corina Vladescu said...

Draga Sara,
Iti multumesc din suflet pentru cuvintele minunate iar aprecierea ta ma bucura enorm. In curand vom lansa si colectia de vara iar daca imi trimiti un email cu datele tale de contact iti voi trimite cu cel mai mare drag o invitatie.
Te pup,
C.

Anonymous said...

Nici nu stiu cum am ajuns la blogul tau, dar ma bucur foarte tare ca am facut-o! Mai vazusem eu o data niste haine semnate Circuit Bored si am ramas masca, mi-am propus sa caut sa ma documentez dar m-am lasat pe urma pagubasa, avand in vedere cum arata hainele ma gandeam ca sunt mai scumpe fata de oricare alt designer de la noi! Dar ma bucur sa constat ca mi-as permite, nu usor, recunosc dar nici nu e un pret care sa ma faca sa nu ma uit la ele. Sunt foarte frumoase hainele, chiar pe stilul meu si te felicit pentru faptul ca facilitezi accesul oricui la ele prin preturile practicate! La Vikotr&Rolf mai am de visat mult si bine, la tine visele mi se pot indeplini! Felicitari si abia astept sa vad noile colectii!

Anonymous said...

Corina, fata nebuna, felicitari!
Sunt mici probabilitatile sa ma recunosti, chit ca ne vedem live. Acum 1 an si ceva imparteam glume la un cocktail prin B52 si Otherside. Te-am revazut la prezentarea Elenei Perseil, insotita de aceeasi simpatici baieti ca intotdeauna si am vrut sa te salut, dar m-am gandit ca daca nu ma recunosti si va trebui sa iti explic, vom crea conflicte in randul personajelor care incercau sa iasa din incinta Gaia.
Spre rusinea mea, nu stiam ca esti designer, am descoperit asta tocmai acum. Ma uimise si prezenta ta la evenimentul Elenei, dat fiind faptul ca nu te stiam decat ca fiind fata pe care o admiram prin cluburi, in tinute curajoase. Ti-am vazut poza in nr. de decembrie din Elle si am zis 'trebuie sa vad care e treaba cu fata asta' :)

Felicitari pentru munca pe care o intreprinzi si initiativa. Iti doresc mult, mult succes si data viitoare cand te zaresc nu vei mai scapa de salutul meu! :)

Gia said...

frumos,ai un cuvant de spus in moda romaneasca si sansa de a te face apreciata:)
very original I would say:)
felicitarile mele si numai urari de bine!

Diana @ So Fash'on said...

esti tare :) abea astept sa te cunosc si sa te intreb cum e Roisin :D:) pup

dr_denizzz said...

hello
ai fost tare draguta aseara la the rooms:)
pacat ca eu aveam fata interzisa:) in poza ai iesit super bine
felicitari pt haine , mi-au placut tare mult