Monday, March 28, 2011

NOIR - new diffusion line of Corina Vladescu brand @ Athens Fashion Week 2011



NOIR, the new diffusion line of Corina Vladescu brand will have it's first fashion show with the AW2011/2012 collection at Athens Fashion Week 2011 on 1st of April at 21h00.
Location: Tehnopolis Gazi, Athens, Greece
Jewelry by Biba Bijoux
Shoes by Il Passo
Visuals by Sotbox
Audio by Giuser

Corina Vladescu talking about NOIR (full interview here - only in romanian)

"NOIR este un proiect la care tin enorm, este o alternativa fashion cu preturi acceptabile la magazinele arhicunoscute de highstreet, cu un design original apartinandu-mi in totalitate. Fiecare colectie va fi gandita exact ca o colectie de catwalk Corina Vladescu, originala in design, linie si cromatica. Sunt foarte mandra ca am reusit sa pastram calitatea materialelor si a accesoriilor intacta. Stofele naturale, nasturii din corn, pielea, matasea si bumbacul sunt coordonatele noii colectii. Versatiliatea acestor piese este un aspect care a fost foarte important pentru mine deoarece mi-am dorit piese care se pot combina la nesfarsit, obtinand o multitudine de lookuri diferite care nu se demodeaza. Sunt piese indispensabile crearii unei garderobe de sezon originala si rafinata la preturi prietenoase."

NOIR was shown for the first time in Paris at the Who's Next salon de pret-a-porter and will be available from this autumn in Bucharest, New York, Barcelona, London, Dublin, Canary Island.

1 comment:

Wizy Wiz said...

Do you have any invitations left for the show?!I'm really interested in coming and take pictures as well :)

Thanx a lot,
Mirto Papailiou
mail: mirtopapail@hotmail.com
http://fashiontreating.blogspot.com/