Monday, June 27, 2011

NOIR by Corina Vladescu AW11/12 - preview @ People's Fashion Gallery (AFI Palace Mall)


NOIR AW11/12 tee - 199 lei @ Peoples Fashion Gallery (AFI Palace Mall)

NOIR is the new diffusion line of Corina Vladescu brand.

NOIR will be offcialy launched in September 2011 in Bucharest.

NOIR was shown for the first time in January 2011 in Paris at the Who's Next salon de pret-a-porter and had it's own fashion show in April 2011 at Athens Fashion Week.

NOIR will be available from this autumn in Bucharest, New York, Barcelona, London, Dublin, Canary Island.

Corina Vladescu about NOIR (only in romanian):
"NOIR este un proiect la care tin enorm, este o alternativa fashion cu preturi acceptabile la magazinele arhicunoscute de highstreet, cu un design original apartinandu-mi in totalitate. Fiecare colectie va fi gandita exact ca o colectie de catwalk Corina Vladescu, originala in design, linie si cromatica. Sunt foarte mandra ca am reusit sa pastram calitatea materialelor si a accesoriilor intacta. Stofele naturale, nasturii din corn, pielea, matasea si bumbacul sunt coordonatele noii colectii. Versatiliatea acestor piese este un aspect care a fost foarte important pentru mine deoarece mi-am dorit piese care se pot combina la nesfarsit, obtinand o multitudine de lookuri diferite care nu se demodeaza. Sunt piese indispensabile crearii unei garderobe de sezon originala si rafinata la preturi prietenoase."

3 comments:

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

sasha said...

felicitari, de-abia astept :)! colectia anterioara imi place tare mult

sasha said...

felicitari, de-abia astept :)! colectia anterioara imi place tare mult